24. октобар 2014.

Kolokvijum - datum i literatura

Kolokvijum za sve generacije studenata će se održati u četvrtak 13. novembra 2014. Položen kolokvijum je uslov za izlazak na ispit za studente /12 i /11 generacije i studente starijih generacija koji u ovom semestru slušaju vežbe.

Popravni kolokvijum biće organizovan krajem decembra (u nedelji 22-28.12). Nije neophodno izaći na prvi kolokvijum, da biste imali pravo da izađete na popravni.
Test će imati 30 pitanja. Da biste položili kolokvijum, potrebno je da odgovorite tačno na najmanje 16 pitanja.

Literatura za pripremu kolokvijuma za studente generacije /12 i studente starijih generacija koji u ovom semestru slušaju vežbe:

Udžbenik Politička sociologija savremenog društva (priredio Zoran Stojiljković) 2014, Beograd: Zavod za udžbenike, str. 29-86. i 109-209.

Studenti starijih generacija koji u ovom semestru slušaju vežbe polažu kolokvijum po novom programu zajedno sa grupama sa kojima slušaju vežbe.

Literatura za pripremu kolokvijuma za studente generacija /11 i starije:

Nakon položenog kolokvijuma studenti starijih generacija prelaze na nastavni plan 2013/14 i odgovaraju po ispitnim pitanjima za tu generaciju (dostupni na sajtu fakulteta i blogu predmeta).

Svi studenti starijih generacija koji u 2014. godini ne polože kolokvijum, naredne godine se pridružuju generaciji /12 i po njihovom programu polažu ispit i kolokvijum.


Studentima koji su već slušali predmet i dalje važe predispitni bodovi.