12. децембар 2014.

Popravni kolovijum


Popravni kolokvijum iz PSSD će se održati u subotu 27.12.2014. u sledećim terminima:

11:00 - N smer
11:50 - M smer
12:40 - P i S smer
13:30 - studenti starijih generacija

Studenti starijih generacija koji u ovom semestru slušaju vežbe polažu popravni kolokvijum sa svojom grupom i prema literaturi za aktuelnu generaciju.

Studenti koji su položili kolokvijum i žele da poprave ocenu mogu da izađu na popravni kolokvijum, ukoliko se prethodno prijave na spisak pored kabineta 88.  Izlaskom na popravni kolokvijum poništavaju Vam se bodovi sa prethodnog kolokvijuma.

Prijavljivanje je obavezno samo za studente koji popravljaju ocenu. Studenti koji do sada nisu položili kolokvijum ne treba da se prijavljuju za popravni kolokvijum.


Literatura za pripremu kolokvijuma za studente generacije /12 i studente starijih generacija koji u ovom semestru slušaju vežbe:

Udžbenik Politička sociologija savremenog društva (priredio Zoran Stojiljković) 2014, Beograd: Zavod za udžbenike, str. 29-86. i 109-209.


Literatura za pripremu kolokvijuma za studente generacija /11 i starije:

Nakon položenog kolokvijuma studenti starijih generacija prelaze na nastavni plan 2013/14 i odgovaraju po ispitnim pitanjima za tu generaciju (dostupni na sajtu fakulteta i blogu predmeta).

Svi studenti starijih generacija koji u 2014. godini ne polože kolokvijum, naredne godine se pridružuju generaciji /12 i po njihovom programu polažu ispit i kolokvijum.

Studenti starijih generacija koji u ovom semestru slušaju vežbe polažu kolokvijum po novom programu zajedno sa grupama sa kojima slušaju vežbe.  

Studentima koji su već slušali predmet i dalje važe predispitni bodovi.