13. децембар 2017.

popravni kolokvijum PSSD 2017 - termini za S i starije generacije

Prvi popravni kolokvijum iz PSSD biće organizovan 28.12.2017. za studente smera Socijalni rad i politika i za studente starijih generacija svih smerova (dakle, svi studenti koji nisu generacija /16 S smer i generacije /15 P i N smer, bez obzira da li predmet slušaju prvi put). Raspored polaganja biće dostupan na blogu nekoliko dana pre održavanja kolokvijuma.

Popravni kolokvijum za studente N i P smera tekuće generacije biće organizovan u januarskoj nedelji (datum ćemo utvrditi na vežbama tokom ove nedelje tako da ćete znati tačan datum na vreme).

Studenti koji nisu zadovoljni rezultatom na prvom kolokvijumu mogu ponovo polagati, ali im se računa rezultat sa popravnog kolokvijuma.

Drugi popravni kolokvijum će biti održan 2018. godine između avgustovskog i septembarskog roka i na njemu će moći da polažu samo studenti koji nisu položili kolokvijum, a imali su 11 ili više poena  (racunaju se samo kolokvijumi u toku ove školske godine).


Mali kolokvijum možete da polažete u jednom od dva termina: prvi će biti organizovan 26. decembra, a drugi u januarkoj nedelji (datum će biti poznat čim utvrdimo datume za P i N smer). Studenti individualno biraju jedan od dva termina, s tim što mogu polagati samo jednom (tj. drugi termin nije popravni). Nije potrebno nikakvo prijavljivanje za jedan od dva termina, kao ni za popravne kolokvijume.